Wamco - Uw computerspecialist

WamCo IT Solutions is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare en bedrijfszekere informaticaoplossingen, waaronder installatie en onderhoud van uw hardware, software en netwerk bij particulieren en kleine zelfstandigen.

We zijn al 10 jaar actief in de IT sector. Wij verzorgen uw IT materiaal, waaronder computers, printer, netwerkapparatuur. Uw administratieve werk is echter geen lokaal bureauwerk niet meer. Het moet mobiel zijn, overal toegankelijk en toch veilig zijn. Hiervoor hebben wij voor uw de perfecte Cloud oplossingen

In onze winkel kan u op een rustige en aangename manier al uw vragen en wensen bespreken. Wij zullen naar u luisteren en u een oplossing voorstellen die perfect bij u past. Wij streven steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding na en bezorgen u aldus de beste deal.

Om u een kwalitatieve service te kunnen bieden, beschikken we eveneens over een eigen hersteldienst met een ervaren medewerker die alle interne installaties en herstellingen correct uitvoert in een zo kort mogelijke periode.

In onze technische dienst herstellen we alle toestellen, ook voor toestellen die niet bij ons aangekocht werden!