Herstellingen

PC problemen

PC problemen - Wamco

Je hebt problemen om nieuwe hardware te installeren? Je computer werkt niet meer zoals jij het wil? 
Je wilt wijzigingen aanbrengen maar je weet niet hoe je er moet aan beginnen.

Wij lossen dit graag voor jou op. Ons technisch team staat voor je klaar. 

 

Virussen/spam

Virussen of spam - Wamco

Uw computer kan gemakkelijk geïnfecteerd raken door een virus wanneer u geen aandacht besteedt aan de beveiliging van uw pc/laptop of alleen gebruik maakt van een beperkte gratis virusscanner.

Malware zit vaak onzichtbaar gekoppeld aan internetsites die u bezoekt of in bestanden verstopt die u krijgt via (vooral spam) email.

Het is belangrijk om te investeren in niet alleen een zeer goed antivirusprogramma, maar in feite eenvolledige totaaloplossing voor uw internetsecurityvan een hoogwaardige antivirus softwareontwikkelaar

Data-recovery

Data-recovery - Wamco

Of u nu data kwijt bent door een mechanisch of electronisch falen, door kwaadwillig opzet, door een menselijke fout of door een ongeluk, dat maakt niet uit. Bij ons bent u aan het goede adres om uwdata terug te krijgen.

Door de meest recente apparatuur en kennis kunnen wij uw data recupereren. In een stofvrije ruimte kan de schijf geopend worden om onderdelen te vervangen indien nodig. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij u snel en degelijk helpen.

Het is vooral een kwestie de harde schijf zo snel mogelijk af te zetten. Iedere seconde dat de schijf nog aanligt kan ze verder beschadigd geraken.

Vooreerst maken we bestek op voor de data-recuperatie. Daarvoor hebben we uw media fysiek nodig. U ontvangt van ons een prijsopgave, in functie van de moeilijkheidsgraad en snelheid van uitvoering.

Als u uw goedkeuring geeft, wordt onmiddellijk begonnen met de recuperatie, en de data wordt terug aangeleverd op een nieuwe harde schijf of ander medium (cd, dvd) van de op dat ogenblik meest gangbare capaciteit.